Εγχειρίδια για Ραδιόφωνα αυτοκινήτου

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Ραδιόφωνα αυτοκινήτου για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Τι είναι το DAB +; Επαληθεύτηκε

Το DAB + είναι ο διάδοχος του σήματος FM και σημαίνει Digital Audio Broadcasting. Είναι ένα ψηφιακό σήμα που επιτρέπει περισσότερα κανάλια εντός του ίδιου εύρους ζώνης και επιτρέπει ευκολότερη εναλλαγή μεταξύ καναλιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (502) Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχει ένα CD στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου μου, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε

Ορισμένα ραδιόφωνα αυτοκινήτου έχουν τη δυνατότητα να εξάγουν κολλημένα CD. Απενεργοποιήστε το αυτοκίνητο και πατήστε ταυτόχρονα το κουμπί "on" και "eject" για 10 δευτερόλεπτα. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, ξεκινήστε το αυτοκίνητο και δοκιμάστε ξανά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (280) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ FM και AM; Επαληθεύτηκε

Τα FM και AM είναι και οι δύο μορφές διαμόρφωσης που χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση ενός σήματος. Το FM σημαίνει διαμόρφωση συχνότητας και το AM σημαίνει διαμόρφωση πλάτους. Το AM είναι η παλαιότερη μορφή διαμόρφωσης. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι το σήμα FM είναι πολύ ισχυρότερο από το σήμα AM.

Αυτό ήταν χρήσιμο (276) Διαβάστε περισσότερα

Τι μέγεθος ραδιόφωνο αυτοκινήτου ταιριάζει στο αυτοκίνητό μου; Επαληθεύτηκε

Υπάρχουν δύο τυπικά μεγέθη ραδιοφώνου αυτοκινήτου, 1-DIN και 2-DIN. Το 1-DIN είναι το τυπικό slim versin και το 2-DIN είναι διπλάσιο από αυτό το ύψος. Τα ραδιόφωνα αυτοκινήτου 2-DIN έχουν συχνά χώρο για μια οθόνη για προβολή πληροφοριών πλοήγησης ή αναπαραγωγή ταινιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (237) Διαβάστε περισσότερα