Εγχειρίδια για Ραπτομηχανές

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Ραπτομηχανές για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Τι βελόνα μεγέθους πρέπει να χρησιμοποιήσω; Επαληθεύτηκε

Το μέγεθος της βελόνας εξαρτάται από το ύφασμα. Για ένα παχύτερο ύφασμα, θα χρειαστείτε μια βελόνα στοχαστή. Η εφαρμογή της βελόνας που αναφέρεται συχνά στη συσκευασία.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1133) Διαβάστε περισσότερα

Έχω ελέγξει τα πάντα, αλλά το νήμα της ραπτομηχανής μου συνεχίζει να σπάει, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε

Εάν το άνω σπείρωμα του μηχανήματος συνεχίζει να σπάει όπου η βελόνα εισέρχεται στο ύφασμα, θα μπορούσε να είναι ότι η πλάκα βελόνας ή η μπομπίνα έχει μικρές ζημιές με τη μορφή γρατσουνιών και / ή αιχμηρών άκρων. Αυτές οι μικρές ζημιές μπορούν να προκαλέσουν το σπάσιμο του νήματος μετά από μερικές ραφές.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1064) Διαβάστε περισσότερα

Πόσο διαρκεί η βελόνα μιας ραπτομηχανής; Επαληθεύτηκε

Αυτό διαφέρει μεταξύ των κατασκευαστών, αλλά γενικά μια βελόνα θα διαρκέσει περίπου 8 ώρες. Μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να σπάσει η βελόνα, αλλά πριν από αυτό θα έχει αμβλύ και μπορεί να καταστρέψει το ύφασμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (538) Διαβάστε περισσότερα

Η βελόνα μου συνεχίζει να σπάζει, τι προκαλεί αυτό; Επαληθεύτηκε

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό. Η βελόνα μπορεί να μην είναι η σωστή για το επιλεγμένο ύφασμα, η βελόνα μπορεί να έχει ρυθμιστεί πολύ χαμηλά, το ύφασμα μπορεί να μην καθοδηγείται σωστά ή η θήκη μπομπίνας μπορεί να τοποθετηθεί λανθασμένα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (500) Διαβάστε περισσότερα

Πρέπει να απενεργοποιήσω πλήρως τη ραπτομηχανή μου για να αντικαταστήσω τη βελόνα; Επαληθεύτηκε

Μπορείτε να αλλάξετε τη βελόνα αφού απενεργοποιήσετε το προϊόν με το διακόπτη on / off. Κατά τον καθαρισμό του προϊόντος θα πρέπει να το αποσυνδέσετε από το τροφοδοτικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (391) Διαβάστε περισσότερα