Εγχειρίδιο Blaupunkt EKS502GD Βραστήρας

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Blaupunkt EKS502GD Βραστήρας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 16.21 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Blaupunkt EKS502GD Βραστήρας βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν Blaupunkt;
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Τι είναι το κόσκινο στο βραστήρα μου; Επαληθεύτηκε
Αυτό γίνεται για να πιάσετε τυχόν χαλαρά ασβεστολιθικά που ενδέχεται να έχουν συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (251)
Ο βραστήρας δεν τελειώνει και συνεχίζει να βράζει, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε
Σε πολλές περιπτώσεις το καπάκι του βραστήρα δεν είχε κλείσει σωστά. Εάν αφήσει τη θερμότητα να διαφύγει, ο βραστήρας θα συνεχίσει να βράζει. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή ή με έναν μηχανικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (133)
Μπορώ να βράσω λιγότερο από την ελάχιστη ποσότητα νερού; Επαληθεύτηκε
Όχι. Όταν βράζει λιγότερο από την ελάχιστη ποσότητα νερού, ο αισθητήρας θερμοκρασίας ενδέχεται να δυσλειτουργεί. Αυτό μπορεί να αποτρέψει το σβήσιμο του βραστήρα στο σημείο βρασμού, με αποτέλεσμα πιθανώς επικίνδυνες καταστάσεις.

Αυτό ήταν χρήσιμο (52)
Μπορώ να βράσω περισσότερο από τη μέγιστη ποσότητα νερού; Επαληθεύτηκε
Όχι. Όταν βράζει περισσότερο από τη μέγιστη ποσότητα νερού, ο βραστήρας μπορεί να ξεχειλίσει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιθανές επικίνδυνες καταστάσεις.

Αυτό ήταν χρήσιμο (32)
Είναι αποτελεσματικό να γεμίζετε ένα βραστήρα με ζεστό νερό από τη βρύση; Επαληθεύτηκε
Όχι. Για να πάρετε ζεστό νερό στη βρύση, συχνά απαιτείται να αφήσετε πρώτα κρύο νερό, το οποίο θα χαθεί. Επίσης, οι σωλήνες θα γεμίσουν την ίδια ποσότητα ζεστού νερού που δεν θα χρησιμοποιηθεί και θα κρυώσουν, γεγονός που οδηγεί σε απώλεια ενέργειας. Γι 'αυτό είναι καλύτερο να γεμίσετε έναν βραστήρα με κρύο νερό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (32)

Loading…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εγχειρίδιο Blaupunkt EKS502GD Βραστήρας