Εγχειρίδιο - Bifinett KH 2500 Εστία κουζίνας

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Bifinett KH 2500 Εστία κουζίνας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 0.83 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Bifinett KH 2500 Εστία κουζίνας βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν Bifinett;
Ναι Όχι
0%
100%
1 ψήφος

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποια τηγάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επαγωγική εστία; Επαληθεύτηκε
Γενικά, όλα τα μαγνητικά ταψιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επαγωγική εστία. Σχεδόν όλα τα νέα ταψιά είναι κατάλληλα για επαγωγή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (912)
Η εστία μου έχει βύσμα τροφοδοσίας που δεν ταιριάζει σε μια κανονική πρίζα, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε
Πολλές ηλεκτρικές εστίες (κεραμικές και επαγωγικές) έχουν διαφορετικό φις. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι συσκευές απαιτούν πολλή ισχύ. Κάντε την εγκατάσταση της συσκευής από επαγγελματία.

Αυτό ήταν χρήσιμο (569)
Γιατί η ανάφλεξη στο εύρος μου ακούγεται κάνοντας κλικ; Επαληθεύτηκε
Εάν η γκάμα έχει καθαριστεί με πολύ νερό, τα κουμπιά μπορεί να έχουν βρεθεί, προκαλώντας την ανάφλεξη. Αφήστε τα κουμπιά να στεγνώσουν. Εάν το πρόβλημα παραμένει, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (548)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Αυτό το εγχειρίδιο δημοσιεύθηκε αρχικά από Bifinett.