Εγχειρίδιο BanBao set 8616 Turbo Power Leopard

Χρειάζεστε οδηγίες κατασκευής για το BanBao set 8616 Turbo Power Leopard; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το PDF με τις οδηγίες κατασκευής δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 1.99 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το BanBao set 8616 Turbo Power Leopard βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν BanBao;
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Το σετ BanBao μου ήταν ατελές, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε
Επικοινωνήστε με την BanBao και πείτε τους τον καθορισμένο αριθμό, τη σελίδα στις οδηγίες χρήσης του κομματιού και μια περιγραφή του κομματιού. Θα σας δώσουν έναν αντικαταστάτη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (81)
Πώς μπορώ να αποτρέψω τον αποχρωματισμό των παιχνιδιών BanBao; Επαληθεύτηκε
Οι δύο μεγαλύτεροι συντελεστές στον αποχρωματισμό του πλαστικού των παιχνιδιών BanBao είναι η μακροχρόνια έκθεση στο ηλιακό φως και ο καπνός των τσιγάρων. Προσπαθήστε να τα ελαχιστοποιήσετε κατά την αποθήκευση του BanBao

Αυτό ήταν χρήσιμο (47)
Είναι τα τούβλα BanBao συμβατά με τα τούβλα Lego; Επαληθεύτηκε
Ναι, τα περισσότερα τούβλα BanBao ταιριάζουν επίσης στα τούβλα Lego.

Αυτό ήταν χρήσιμο (34)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εγχειρίδιο BanBao set 8616 Turbo Power Leopard