Εγχειρίδιο BaByliss E965IE Κουρευτική μηχανή

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για BaByliss E965IE Κουρευτική μηχανή; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 0.63 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το BaByliss E965IE Κουρευτική μηχανή βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν BaByliss;
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Τι σημαίνουν τα μεγέθη του κουρευτή; Επαληθεύτηκε
Τα μεγέθη κουρευτή γενικά υποδεικνύουν την ποσότητα των μαλλιών που θα παραμείνουν μετά το ψαλίδισμα. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο μεγαλύτερο είναι το κούρεμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (61)
Μπορώ να χρησιμοποιήσω κουρευτική μηχανή σε βρεγμένα μαλλιά; Επαληθεύτηκε
Μην χρησιμοποιείτε ποτέ κουρευτική μηχανή σε βρεγμένα μαλλιά. Η κουρευτική μηχανή μπορεί να κολλήσει και να προκαλέσει πόνο. Το νερό μπορεί επίσης να προκαλέσει σκουριά στη λεπίδα της κουρευτικής μηχανής.

Αυτό ήταν χρήσιμο (18)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Αυτό το εγχειρίδιο δημοσιεύθηκε αρχικά από BaByliss.