Εγχειρίδιο Baby Born Star Κούκλα

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Baby Born Star Κούκλα; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 2.03 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Baby Born Star Κούκλα βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν Baby Born;
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορώ να βάλω την κούκλα μου Baby Born στο πλυντήριο; Επαληθεύτηκε
Όχι, είναι καλύτερο να καθαρίσετε την κούκλα με ένα υγρό πανί και ένα ήπιο απορρυπαντικό. Η κούκλα μπορεί να υποστεί ζημιά στο πλυντήριο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (22)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Candela 28-02-2021
Η κόρη μου μπήκε μαζί της στην πισίνα και γέμισε το εσωτερικό με νερό.Πώς μπορώ να τη βγάλω εντελώς.

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
Donka-Dombai Dóra 19-10-2021
Το αγόρασα πριν 1 μήνα. Η κόρη μου είναι μόλις 2 ετών και τώρα θα είχαμε μόλις δοκιμάσει τη λειτουργία κατούρησης. Δεν κατουρώ μάταια. Σκίζει καθώς πιέζει το στήθος της, αλλά δεν μπορώ να την ταρακουνήσω.

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
Εγχειρίδιο Baby Born Star Κούκλα