Εγχειρίδιο Ariete 898 Μπλέντερ χειρός

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Ariete 898 Μπλέντερ χειρός; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 2.33 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Ariete 898 Μπλέντερ χειρός βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με το Ariete 898 Μπλέντερ χειρός?
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Περισσότερα για αυτό το εγχειρίδιο

Κατανοούμε ότι είναι ωραίο να έχετε ένα χάρτινο εγχειρίδιο για το Ariete 898 Μπλέντερ χειρός σας. Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το εγχειρίδιο από τον ιστότοπό μας και να το εκτυπώσετε μόνοι σας. Εάν θέλετε να έχετε ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το Ariete. Μπορεί να είναι σε θέση να παρέχουν ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο. Αναζητάτε το εγχειρίδιο του Ariete 898 Μπλέντερ χειρός σας σε διαφορετική γλώσσα; Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε στην αρχική μας σελίδα και αναζητήστε τον αριθμό μοντέλου για να δείτε αν τον έχουμε διαθέσιμο.

Προδιαγραφές

Μάρκα Ariete
Μοντέλο 898
Κατηγορία Μπλέντερ χειρός
Τύπος αρχείου PDF
Μέγεθος αρχείου 2.33 MB

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με Ariete 898 Μπλέντερ χειρός

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πώς μπορώ να καθαρίσω καλύτερα ένα μπλέντερ χειρός; Επαληθεύτηκε
Τα περισσότερα μπλέντερ χειρός έχουν ένα αποσπώμενο κομμάτι που μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα πλυντήριο πιάτων, αυτό πρέπει να αναφέρεται στο εγχειρίδιο. Ο καθαρισμός με το χέρι μπορεί να γίνει τοποθετώντας τις λεπίδες σε ένα μπολ με ζεστό νερό και ενεργοποιώντας το μπλέντερ του χεριού. Προσθέστε λίγο απορρυπαντικό εάν θέλετε. Μην στεγνώνετε ποτέ τις λεπίδες, αυτό μπορεί να προκαλέσει αμβλύ.

Αυτό ήταν χρήσιμο (129) Διαβάστε περισσότερα
Πώς χρησιμοποιώ τις διαφορετικές ταχύτητες; Επαληθεύτηκε
Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με τη χαμηλότερη ταχύτητα και να φτάσετε στην υψηλότερη ταχύτητα. Αυτό θα δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα και τις λιγότερες πιτσιλιές.

Αυτό ήταν χρήσιμο (91) Διαβάστε περισσότερα
Μπορώ να τυλίξω το καλώδιο γύρω από τη συσκευή μετά τη χρήση; Επαληθεύτηκε
Είναι καλύτερα να μην το κάνετε αυτό, γιατί μπορεί να καταστρέψει το καλώδιο. Το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να τυλίξετε το καλώδιο με τον τρόπο που ήταν όταν το προϊόν συσκευάστηκε.

Αυτό ήταν χρήσιμο (39) Διαβάστε περισσότερα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας για το Ariete 898 Μπλέντερ χειρός. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, διαβάστε πρώτα προσεκτικά το εγχειρίδιο. Το να ζητήσετε ένα εγχειρίδιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Εγχειρίδιο Ariete 898 Μπλέντερ χειρός