Εγχειρίδια για Μοτοσικλέτες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Μοτοσικλέτες για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσα μίλια είναι ένα χιλιόμετρο; Επαληθεύτηκε

Ένα χιλιόμετρο ισούται με 0,621 μίλια. Δέκα χιλιόμετρα κάνει 6,21 μίλια. Ένα μίλι ισούται με 1.609 χιλιόμετρα. Δέκα μίλια κάνει 16,09 χιλιόμετρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (104) Διαβάστε περισσότερα

Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστώ το φίλτρο λαδιού στη μοτοσυκλέτα μου; Επαληθεύτηκε

Ένα φίλτρο λαδιού πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 6000 χιλιόμετρα για τις περισσότερες μοτοσυκλέτες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (21) Διαβάστε περισσότερα

Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζω το λάδι στη μοτοσυκλέτα μου; Επαληθεύτηκε

Το λάδι πρέπει να αλλάζει κάθε 6000 χιλιόμετρα για τις περισσότερες μοτοσυκλέτες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (18) Διαβάστε περισσότερα

Πόσο συχνά πρέπει να λιπαίνω μια αλυσίδα μοτοσυκλέτας; Επαληθεύτηκε

Η γενική συμβουλή είναι να λιπαίνετε την αλυσίδα μετά από 300-500 χιλιόμετρα. Η λίπανση της αλυσίδας είναι επίσης καλή ιδέα μετά την οδήγηση στη βροχή. Η καλύτερη στιγμή για να λιπάνετε την αλυσίδα είναι αμέσως μετά τη βόλτα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (17) Διαβάστε περισσότερα