Εγχειρίδια για Alfa Romeo Αυτοκίνητα

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Alfa Romeo Αυτοκίνητα για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Το αυτοκίνητό μου έχει αλυσίδα χρονισμού, ποιο είναι το διάστημα αντικατάστασης για αυτό; Επαληθεύτηκε
Με κανονική χρήση, μια αλυσίδα χρονισμού πρέπει να διαρκεί ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου και δεν χρειάζεται να αντικατασταθεί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1669)
Δεν μπορώ να ανοίξω μία ή περισσότερες από τις πόρτες από μέσα, γιατί είναι αυτό; Επαληθεύτηκε
Η κλειδαριά ασφαλείας για παιδιά είναι πιθανώς ενεργοποιημένη. Αυτό μπορεί συχνά να απενεργοποιηθεί με έναν μηχανισμό στην πόρτα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (396)
Πότε πρέπει να απενεργοποιηθεί ο αερόσακος στο πλάι του καθίσματος συνοδηγού; Επαληθεύτηκε
Όταν οδηγείτε με παιδί σε κάθισμα αυτοκινήτου στο κάθισμα του συνοδηγού, ο αερόσακος σε αυτήν την πλευρά πρέπει να είναι απενεργοποιημένος. Αυτό συνιστάται επίσης για παιδιά έως 12 ετών που λαμβάνουν χώρα στο κάθισμα του συνοδηγού. Αυτό γίνεται για την αποφυγή τραυματισμών σε περίπτωση ατυχήματος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (389)
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζω το λάδι μου; Επαληθεύτηκε
Σχεδόν κάθε αυτοκίνητο έχει τη δική του ακριβή οδηγία, αλλά γενικά είναι συνετό να αλλάζετε το λάδι σας κάθε 10.000 σε 15.000 χιλιόμετρα ή μία φορά κάθε χρόνο. Το μολυσμένο λάδι μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στον κινητήρα με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (313)
Τα κλειδιά του αυτοκινήτου δεν θα ξεκλειδώσουν το αυτοκίνητο από απόσταση, γιατί είναι αυτό; Επαληθεύτηκε
Τα κλειδιά αυτοκινήτου που μπορούν να ξεκλειδώσουν από απόσταση λειτουργούν συνήθως με μπαταρία. Όταν τελειώσει, το κλειδί δεν θα λειτουργεί πια. Αντικαταστήστε την μπαταρία και δοκιμάστε ξανά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (217)
Η χαμηλότερη πίεση των ελαστικών θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη πρόσφυση όταν οδηγείτε στο χιόνι; Επαληθεύτηκε
Όχι, αν και τα ελαστικά θα έχουν περισσότερη επιφάνεια σε επαφή με το δρόμο με χαμηλότερη πίεση, ωστόσο θα έχει ως αποτέλεσμα μικρότερη σταθερότητα. Πάντα οδηγείτε με τη σωστή πίεση των ελαστικών!

Αυτό ήταν χρήσιμο (180)
Γέμισα το αυτοκίνητό μου με λάθος καύσιμο, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε
Μην οδηγείτε! Δεν έχει σημασία αν βάζετε ντίζελ σε βενζινοκίνητο αυτοκίνητο ή βενζίνη σε ντίζελ. Και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο enige ή / και σε άλλα μέρη του αυτοκινήτου. Επικοινωνήστε με την οδική βοήθεια.

Αυτό ήταν χρήσιμο (123)
Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστώ τις λεπίδες στα υαλοκαθαριστήρες μου; Επαληθεύτηκε
Συνιστάται η αντικατάσταση των υαλοκαθαριστήρων τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Σημάδια ότι οι λεπίδες πρέπει να αντικατασταθούν είναι ραβδώσεις, αφήνοντας μια ομίχλη, κάνοντας θόρυβο ή το λάστιχο που βγαίνει.

Αυτό ήταν χρήσιμο (75)
Πού μπορώ να βρω τον αριθμό VIN του αυτοκινήτου μου; Επαληθεύτηκε
Αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις μάρκες και τα μοντέλα, αλλά σε πολλά αυτοκίνητα ο αριθμός VIN βρίσκεται στην πόρτα, κάτω από την κουκούλα ή στο μεταλλικό δάπεδο στο μπροστινό κάθισμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (66)
Πόσα μίλια είναι ένα χιλιόμετρο; Επαληθεύτηκε
Ένα χιλιόμετρο ισούται με 0,621 μίλια. Δέκα χιλιόμετρα κάνει 6,21 μίλια. Ένα μίλι ισούται με 1.609 χιλιόμετρα. Δέκα μίλια κάνει 16,09 χιλιόμετρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (54)
Ποιος είναι ο αριθμός VIN; Επαληθεύτηκε
Το VIN σημαίνει Αριθμός Αναγνώρισης Οχήματος και είναι ένας μοναδικός αριθμός που έχει κάθε αυτοκίνητο. Αυτό καθιστά το αυτοκίνητο απαράδεκτο μετά από ένα ατύχημα ή σε περίπτωση ανάκλησης. Επιτρέπει επίσης την αναγνώριση ενός αυτοκινήτου σε περίπτωση που λείπουν οι πινακίδες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (54)
Μπορώ να χρησιμοποιήσω τους υαλοκαθαριστήρες ενώ υπάρχει πάγος στο παρμπρίζ; Επαληθεύτηκε
Όχι, αυτό δεν συνιστάται. Ο πάγος είναι αιχμηρός και μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο λάστιχο των υαλοκαθαριστήρων.

Αυτό ήταν χρήσιμο (53)