Εγχειρίδιο AEG WX7-90A2B Καθαριστικό ατμού

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για AEG WX7-90A2B Καθαριστικό ατμού; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 1.78 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το AEG WX7-90A2B Καθαριστικό ατμού βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν AEG;
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα ατμοκαθαριστή σε ξύλινα πατώματα όπως το laminate; Επαληθεύτηκε
Ναι, αλλά τα ξύλινα πατώματα είναι πιο ευάλωτα από ό, τι για παράδειγμα πλακάκια. Χρησιμοποιήστε τη χαμηλότερη ρύθμιση στο ατμοκαθαριστή και χρησιμοποιήστε ένα πανί για να αποφύγετε ζημιές.

Αυτό ήταν χρήσιμο (246)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εγχειρίδιο AEG WX7-90A2B Καθαριστικό ατμού