Εγχειρίδιο AEG L7WBEN69S Πλυντήριο-Στεγνωτήριο

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για AEG L7WBEN69S Πλυντήριο-Στεγνωτήριο; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 1.16 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το AEG L7WBEN69S Πλυντήριο-Στεγνωτήριο βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν AEG;
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Το πλυντήριο-στεγνωτήριο μου κάνει πολύ θόρυβο ή / και δονείται δυνατά, τι μπορώ να κάνω γι 'αυτό; Επαληθεύτηκε
Είναι πιθανό το πλυντήριο-στεγνωτήριο να μην έχει ισοπεδωθεί. Μπορείτε να το κάνετε προσαρμόζοντας τα πόδια για να το κάνετε τέλεια επίπεδο. Το πρόβλημα μπορεί επίσης να προκληθεί με την τοποθέτηση σε πολλά ρούχα στο μηχάνημα. Εάν αυτά δεν είναι η αιτία του προβλήματός σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1151)
Μου μυρίζει το πλυντήριο, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε
Υπάρχουν πλυντήρια-στεγνωτήρια με δυνατότητα αυτοκαθαρισμού. Εάν αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι διαθέσιμα, μπορείτε να προσθέσετε 100 ml λευκού ξύδι ή 100 γραμμάρια κρυστάλλων σόδας και να κάνετε το πλυντήριο-στεγνωτήριο να εκτελέσει πρόγραμμα 90 ℃.

Αυτό ήταν χρήσιμο (363)
Ποια είναι η διαφορά στη χρήση μεταξύ πλυντηρίου-στεγνωτηρίου και ξεχωριστού πλυντηρίου και στεγνωτηρίου; Επαληθεύτηκε
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός πλυντηρίου-στεγνωτηρίου είναι ότι χρειάζεται λιγότερο χώρο. Ωστόσο, ένα ξεχωριστό στεγνωτήριο θα μπορεί να στεγνώσει περισσότερο από ένα στεγνωτήριο. Το πλυντήριο-στεγνωτήριο χρησιμοποιεί επίσης σχετικά περισσότερη ενέργεια και απαιτεί περισσότερο χρόνο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (188)
Μπορώ να συνδέσω πλυντήριο-στεγνωτήριο σε καλώδιο προέκτασης; Επαληθεύτηκε
Οι συσκευές που απαιτούν μεγάλες ποσότητες ενέργειας, όπως ένα στεγνωτήριο, δεν μπορούν να συνδεθούν σε όλα τα καλώδια επέκτασης. Δείτε ποια είναι η χρήση ισχύος του πλυντηρίου-στεγνωτηρίου, η οποία υποδεικνύεται στο Watt και ελέγξτε αν το καλώδιο επέκτασης μπορεί να το χειριστεί. Υπάρχουν καλώδια επέκτασης με παχύτερα καλώδια που κατασκευάζονται για να χειρίζονται μεγαλύτερες συσκευές.

Αυτό ήταν χρήσιμο (165)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εγχειρίδιο AEG L7WBEN69S Πλυντήριο-Στεγνωτήριο