Εγχειρίδιο AEG KS 55 S Κυκλικό πριόνι

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για AEG KS 55 S Κυκλικό πριόνι; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 2.31 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το AEG KS 55 S Κυκλικό πριόνι βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν AEG;
Ναι Όχι
0%
100%
1 ψήφος

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσα χιλιοστά χρειάζεται το πριόνι να προεξέχει κάτω από το υλικό που βλέπω; Επαληθεύτηκε
Είναι καλύτερο να το διατηρήσετε σε 3 mm ή περισσότερο. Όταν είναι λιγότερο, υπάρχει πιθανότητα το υλικό να καταρρεύσει ή να οδηγήσει σε άσχημο αποτέλεσμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (58)
Πρέπει να φοράω προστατευτική ακοή όταν χρησιμοποιώ ένα κυκλικό πριόνι; Επαληθεύτηκε
Ναι θα έπρεπε. Παρόλο που η ποσότητα θορύβου που παράγεται από ένα κυκλικό πριόνι μπορεί να ποικίλει μεταξύ εμπορικών σημάτων και μοντέλων, η μακροχρόνια έκθεση σε δυνατό θόρυβο μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στην ακοή. Γι 'αυτό είναι καλή ιδέα να φοράτε προστατευτική ακοή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (15)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εγχειρίδιο AEG KS 55 S Κυκλικό πριόνι