Εγχειρίδιο Adler AD 4216 Μίξερ

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Adler AD 4216 Μίξερ; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 3.07 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Adler AD 4216 Μίξερ βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν Adler;
Ναι Όχι
0%
100%
1 ψήφος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Tiziana 14-03-2021
Γεια σας Αγόρασα τον πλανητικό μίκτη Adler AD4216 αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω x η εγγύηση μπορείτε να με βοηθήσετε ευχαριστώ

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
wenderickx 28-04-2021
Γεια σας, αγόρασα αυτό το ρομπότ πριν από λίγους μήνες. Το χρησιμοποιώ κυρίως για να φτιάξω ψωμί, οπότε ζυμώνουμε τη ζύμη. Στην αρχή δούλευε καλά και μετά ήθελα να δοκιμάσω να ζυμώσω 1 κιλό αλεύρι για να φτιάξω δύο καρβέλια στην ταχύτητα 2, μετά έφυγε το μοτέρ και μύριζε λάστιχο. Ξαναέφτιαξα ψωμί μετά 500 γρ αλεύρι αλλά το ρομπότ δυσκολεύεται να ζυμώσει. Έπρεπε να βγάλω το αλεύρι από το μπολ και να συνεχίσω με το χέρι. Είμαι απογοητευμένος γιατί ήθελα να κερδίσω χρόνο

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
Εγχειρίδιο Adler AD 4216 Μίξερ