Εγχειρίδιο Acer Aspire XC-885 Επιτραπέζιος υπολογιστής

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Acer Aspire XC-885 Επιτραπέζιος υπολογιστής; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 2.82 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Acer Aspire XC-885 Επιτραπέζιος υπολογιστής βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν Acer;
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσο είναι τα kilobyte, megabyte, gigabyte και terabyte; Επαληθεύτηκε
Ένα kilobyte αποτελείται από 1000 byte. 1 megabyte = 1000 kilobyte. 1 gigabyte = 1000 megabyte. 1 terabyte = 1000 gigabyte.

Αυτό ήταν χρήσιμο (15)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

wayet franz 14-12-2019
μπορούμε να βάλουμε ένα φορητό υπολογιστή σε μια αλυσίδα hiffy

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
bernard meyer 23-03-2020
γεια σας πώς να συνδέσετε έναν μετατροπέα / φορτίστε στον υπολογιστή το καλώδιο σε ένα θηλυκό βύσμα vega 9 ακίδων σας ευχαριστώ

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
NORMAND Decosse 21-01-2021
Αγόρασα έναν υπολογιστή πριν από τα Χριστούγεννα, το αύριο της Πρωτοχρονιάς, ο υπολογιστής έκλεισε ο υπολογιστής ήταν ζεστός όταν ήταν στο tranfo ήταν ζεστός έχει περισσότερη θερμότητα Τα καταστήματα είναι κλειστά στις 8 Φεβρουαρίου

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
Εγχειρίδιο Acer Aspire XC-885 Επιτραπέζιος υπολογιστής