Εγχειρίδιο Abus BORDO Combo 6100 Κλειδαριά ποδηλάτου

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Abus BORDO Combo 6100 Κλειδαριά ποδηλάτου; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 0.72 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Abus BORDO Combo 6100 Κλειδαριά ποδηλάτου βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν Abus;
Ναι Όχι
38%
62%
8 ψήφοι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

tony 09-12-2019
οι οδηγίες συνδυασμού κλειδώματος σας είναι χάλια-φοβερές εικόνες και όχι "γραπτές" οδηγίες βήμα προς βήμα. συγχαρητήρια, μόλις ξεπεράσατε την πλήρη ανικανότητα των Κινέζων όσον αφορά την παροχή επαρκών οδηγιών προϊόντος. Είναι ωραίο να δημιουργείτε ένα καλά κατασκευασμένο προϊόν - και εντελώς απαράδεκτο να αποτύχετε να δείξετε στον αγοραστή πώς να το χρησιμοποιήσει.

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
Tom 27-06-2020
Συμφωνώ απόλυτα......χρειάζομαι περισσότερες οδηγίες.....ή κάποιον να μιλήσω για να προχωρήσω σε αυτό. Η τιμή αυτού του πράγματος στον Καναδά εγγυάται περισσότερη βοήθεια από την πλευρά σας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
Robert princehouse 11-01-2020
Τρομερό προϊόν .. μόλις πέρασα 1 ώρα προσπαθώντας G για να ανοίξει το κουμπί .. τελικά αποφασίστηκε ότι πρέπει να είναι ελαττωματικό .. αποστολή πίσω .. γιατί δεν μπορείτε να εκτυπώσετε οδηγίες

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
distel 02-04-2021
Αχρησιμοποίητο εγχειρίδιο οδηγιών! Ποιος μπορεί να το εκφράσει με κατανοητές λέξεις;

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
Ruiz 07-10-2021
Γεια σας, αδύνατο να αλλάξω τον κωδικό, το λουκέτο είναι ανοιχτό και δεν μπορώ να αλλάξω τον κωδικό ή να επαναφέρω το 0000, ούτε να κλείσω το λουκέτο.

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
RFG 01-11-2021
Αρχική δυσκολία ορισμού νέου κωδικού κλειδώματος. Η εικόνα (Σετ 2) που δείχνει την κίνηση της καρφίτσας; προς τα δεξιά χρειάζονταν περίπου 10 λεπτά κουβάρι πριν ανακαλύψω τελικά ότι κάποιος πρέπει να "σκάσει" την καρφίτσα; δεξιά. Δεν είμαι σίγουρος αν εμπλέκεται μηχανισμός ελατηρίου. Μόλις το "έσκασα" το pin μετακινήθηκε εύκολα προς τα δεξιά και μπόρεσα εύκολα να ορίσω έναν νέο κωδικό. Συμφωνώ ότι οι οδηγίες δεν είναι τρομερά χρήσιμες, αν και ήταν καλύτερο από το τίποτα - σχεδόν. Στην εγκατάσταση στο ποδήλατο.

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
Εγχειρίδιο Abus BORDO Combo 6100 Κλειδαριά ποδηλάτου