Εγχειρίδιο A and D Medical UA-611Plus Συσκευή παρακολούθησης της πίεσης στο αίμα

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για A and D Medical UA-611Plus Συσκευή παρακολούθησης της πίεσης στο αίμα; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 0.47 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το A and D Medical UA-611Plus Συσκευή παρακολούθησης της πίεσης στο αίμα βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν A and D Medical;
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μόλις μέτρησα την αρτηριακή μου πίεση με ένα όργανο ελέγχου αρτηριακής πίεσης, αλλά τι θεωρείται «φυσιολογική» αρτηριακή πίεση; Επαληθεύτηκε
Γενικά θεωρείται φυσιολογική ή υγιής μια συστολική πίεση 120 και μια διαστολική πίεση 80. Τα άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω μπορεί να έχουν ελαφρώς υψηλότερη αρτηριακή πίεση.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1038)
Τι είναι η συστολική και διαστολική αρτηριακή πίεση; Επαληθεύτηκε
Κατά τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης εμφανίζονται δύο τιμές, η συστολική και η διαστολική πίεση. Η συστολική πίεση είναι η πίεση στις φλέβες όταν η καρδιά συστέλλεται και η διαστολική πίεση είναι η πίεση στις φλέβες και στη συνέχεια η καρδιά χαλαρώνει.

Αυτό ήταν χρήσιμο (304)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εγχειρίδιο A and D Medical UA-611Plus Συσκευή παρακολούθησης της πίεσης στο αίμα